Ceva dulce, bun, proaspat, racoritor, usor de facut, o gustare super buna cu putine calorii :))
Ingrediente
Lasam gelatina in 50 ml de apa rece, pana se umfla, apoi o topim, usor.. avand grija sa nu fiarba. Se pune laptele la foc adaugandu-se zaharul si smantana. Cand se topeste zaharul se ia de pe foc, se adauga esenta, apoi gelatina. Se toarna compozitia in paharele si se lasa la frigider 2 ore. Se serveste rece cu gem de capsuni, sau orice altceva, eu am pus sirop de visine. :)
Bon appétit!
Ingrediente
- 500 ml lapte
- 2 linguri zahar (sau deloc)
- 2-3 linguri smantana
- 1 pliculet gelatina
- 1 esenta vanilie (sau portocale, lamaie)
Lasam gelatina in 50 ml de apa rece, pana se umfla, apoi o topim, usor.. avand grija sa nu fiarba. Se pune laptele la foc adaugandu-se zaharul si smantana. Cand se topeste zaharul se ia de pe foc, se adauga esenta, apoi gelatina. Se toarna compozitia in paharele si se lasa la frigider 2 ore. Se serveste rece cu gem de capsuni, sau orice altceva, eu am pus sirop de visine. :)
Bon appétit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu