marți, 30 iulie 2013

Tort in forma de Tir

Primul tort in forma de tir pe care l-am realizat.. poate nu e chiar tir ci camion, dar seamana.. :) a avut 3,5 kile ..nu tone :P , umplut cu crema de ciocolata (ganache) . Date "tehnice" :)))) - inaltime 10 cm, latime 11-12 cm , lungime undeva intre 30 si 35 cm (in jur de 20-22 de felii).
Mai multe.. pe pagina de facebook.

miercuri, 24 iulie 2013

Pillow cake

Inca ma uit la el si ma-ntreb ..chiar eu l-am facut? :P Mi-a placut enorm de mult sa lucrez la acest tort, a avut in total 5 kg, si din pacate n-a fost tort de botez, dar ma mandresc cu el, si cred ca ar fi facut furori printre invitati daca ar fi fost unul.. A fost simplut , umplut cu crema ganache, acoperit cu pasta de zahar, dar pernuta si botoseii au facut senzatie, si chiar si azi mai sunt intrebata daca au fost comestibili, si da, TOT tortul a fost comestibil si pernuta si botoseii..

Torturi pentru parastas

Torturile au fost umplute cu crema ganache cu visine si crema de vanilie, acoperite cu glazura de cioco si invelite in frisca, diametrul torturilor.. 10 cm cele mici, 24 de cm cel mare.  

sâmbătă, 1 iunie 2013

Tort cu crema de capsuni

Un tort facut cu tot dragul pentru nepoata mea.. are in el crema de branza cu frisca si capsuni (ea fiind maaaaaare fana capsuni), lemon curd pe post de glazura, niste ciocolata deasupra si trandafiri din pasta de ciocolata cu frunzulite de ciocolata.. i-a placut taaaaare mult cum arata, sper sa-i placa si la gust.. :-)   

vineri, 31 mai 2013

Baby Pluto

Un tort facut cu tot dragul pentru un baietel simpatic cu ocazia zilei de 1 Iunie. La multi ani Paul, sa cresti mare si sanatos, sa fii fericit si sa ai parte de tot ce-i mai bun si frumos! La multi ani tuturor celor care inca se simt copii!

sâmbătă, 25 mai 2013

Tarta cu fructe

O bunatate de tarta, nu mai e altceva de zis despre ea, e pur si simplu delicioasa si o fac de ani de zile,

miercuri, 22 mai 2013

Tort aniversar

Pe 17 mai cumnata-mea a implinit 16 ani de casnicie, asa ca m-am gandit sa le facem cadou un tort, si ce e mai frumos si mai elegant decat un tort imbracat in pasta de zahar? Sincer mi-a fost putin frica ca nu va iesi bine, dar