vineri, 9 septembrie 2011

Pariu cu viata

Mai sunt trei zile pana la premiera serialului "Pariu cu viata", asadar din 12 septembrie, in fiecare luni, veti avea parte de 2 episoade incepand cu orele 20.30, numai pe ProTV. 

“Pariu cu viata” este un serial pentru toate generatiile care imbina drama si comedia cu muzica si dansul intr-un mod original.
Ioana (Alina Eremia) si Andrei (Dorian Popa) sunt elevi in ultimul an la Colegiul National de Arte din Bucuresti. Sunt indragostiti si fericiti sau cel putin asa crede Ioana pana in momentul in care descopera ca a fost subiectul unui pariu pe care Andrei l-a pus cu prietenul lui, Cristi (Raphael Tudor), la inceputul anului scolar. Ceea ce nimeni nu realizeaza este faptul ca Andrei s-a indragostit cu adevarat de Ioana.   

Profund dezamagita, Ioana gaseste refugiu in muzica, in special in trupa “La-La Band”, un club de muzica moderna infiintat de Raluca (Adela Popescu), noua profesoara de teorie muzicala a colegiului. 20 de elevi talentati alcatuiesc trupa pop-rock “La-La Band”. Toti sunt pasionati de muzica, isi doresc sa ajunga staruri si sa umple stadioane.......
Sursa: "feisbuc"
Dar ma opresc aici, cel mai bine ar fi sa urmarim serialul.. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu